Deelname

Internationale kunst wordt getoond van kunstenaars op het wereldpodium tot aan de net getalenteerde afgestudeerde kunstenaars.

Ik wil graag met je en je werk kennismaken. Museumplein en onze beurs, geeft het podium, exposanten worden ontdekt en krijgen internationale aandacht en verkoop. Hiervoor wordt je op voorbereid door ons.

1 Als je bent uitgenodigd, vervalt de ballotage en anders ontvang ik graag je naam, telefoonnummer, website en waar je het komende jaar gaat exposeren.

2 Hierna ontvang je een aanbieding die 7 dagen geldig is. Binnen die termijn moet het inschrijfgeld voldaan zijn anders vervalt de aanbieding. Betaal je het volledige bedrag binnen 7 dagen, -10% korting op het volledige bedrag

3 Nadat het inschrijfgeld is voldaan, wordt een afspraak gemaakt om je te bezoeken, in Nederland.

4 Kennismaken en bespreken wat ik de komende tijd voor je ga doen, pr en publiciteit. Ik neem een interview met je af, om het grote publiek alvast kennis te laten maken met je. Live, gesproken of geschreven, jij hebt de keuze.

5 je ontvangt de factuur en het contract

6 een maand voor de beurs, een informatiemiddag waar je kennis kan maken met de mede exposant en de event hostess, die je vervangt wanneer je niet aanwezig bent en je kan ondersteunen tijdens de gesprekken, spreekt de diverse talen en heeft kunstgeschiedenis gestudeerd


De beurs/expositie is een open geheel en wordt dus niet afgesloten door dichte stands. Uitnodigend, verrassend met internationale kunst van schilderkunst, fotografie, juwelen en keramiek. Ook enkele galeries zullen zich presenteren. U stemt uw aanwezigheid met ons af, bent u er niet dan is de event representative aanwezig om uw stand te bemannen, vakkundig!

De beurs wordt geopend door een Museum directeur en is al gedaan door Axel Rüger van van Gogh Museum, Michael Huijser van Scheepvaartmuseum, Xandra Brood, Lulu Wang en directie van Gogh huis Emmen. De Hermitage editie in 2016 door vice-premier mw. Kajsa Ollongren.

Aanmelden

Algemene voorwaarden