Exposeren

Exposeren op het Museumplein van Amsterdam, tussen de Musea, zorgt voor veel aandacht, belangstelling en verkoop. De bezoekers verwachten veel, een internationaal niveau, kunst en exposanten met een visie, ambitie en onderscheidend te zijn. Kunst moet kunst zijn.

Hier balloteren wij op en 90% van de exposanten, hebben een academische opleiding gevolgd of zijn natuurtalent. Hebben zich ontwikkeld in de kunst na de opleiding(en). Wij willen weten waar de exposant het jaar ervoor heeft geƫxposeerd en het jaar hierna gaat exposeren. Deelname aan een bepaalt type beurzen zorgt voor uitsluiting van ArtExpoAmsterdam. Welke dit zijn is op te vragen.

De kunst maar ook de expositie moet de exposant voorwaarts helpen en ieder geval een weergave zijn van de kwaliteit van het werk. 3 stadaard stand afmetingen zijn er echter om kunst zijn waarde te geven, is veelal maatwerk een voorwaarde.

Wij kunnen aantonen dat onbekende exposanten, ontdekt worden en nu op het wereldpodium acteren.


Als je je onderstaand registreert, ontvang je het wachtwoord en kan je alles lezen over standbouw, verzekering en dat ArtExpoAmsterdam veel meer is dan een beurs. Iedere maand heeft de website van ArtExpoAmsterdam, volgens Google, tussen de 70.000 -90.000 bezoekers en online bereikt een exposant al een groot internationaal publiek. Dit zal alleen maar toenemen door actief een onderdeel te zijn van Museumkwartier in Amsterdam.