Huisregels bezoekers


Wij verwennen graag onze gasten en daarom hebben wij huisregels

Toegang

Je kan ArtExpo Amsterdam alleen bezoeken met een geldig toegangsbewijs, hier kan je ze bestellen. Je ontvangt een geprinte ticket of de QR code voor de ticket die je kan scannen met je smartphone., wel zo gemakkelijk. De organisatie heeft het recht toegang tot de beurs te ontzeggen zonder opgave van reden. Tevens heeft zij het recht personen van de beurs te laten verwijderen indien zij dit nodig acht.

Garderobe verplicht

Het is uit veiligheidsoverwegingen niet toegestaan om jouw jas, tas, paraplu’s en (hand-) bagage mee te nemen op de beursvloer. Wij verzoeken je daarom jouw jas, tas, paraplu en (hand-)bagage af te geven bij de garderobe. Uitzondering op deze regel zijn kleine handtassen. Onze beveiliging besluit wat op de beurs is toegestaan. In bijzondere gevallen waarin de algemene veiligheid dat redelijkerwijze vereist, kan ArtExpo Amsterdam inzage verlangen in de door jou meegevoerde (hand-) bagage.

Honden

Honden zijn niet toegestaan op de beurs, met uitzondering van blindengeleidehonden. Wij kunnen waken over jouw hond, buiten Artexpo Amsterdam. Een bakje water en een brokje krijgen onze viervoeters, wij waken over hem/ haar.

Folders

Het is niet toegestaan om foldermateriaal te verspreiden op de beurs en bij de garderobe zonder aantoonbare toestemming van de organisatie ArtExpo Amsterdam. Folders die wij vinden en die niet zijn geaccordeerd, zullen worden verwijderd. Vervolgens zal ik de verspreider van het foldermateriaal tot de verantwoording roepen en verwijderen van de beurs.

Beurs organisatoren

Onze ervaring is dat andere beurzen onze exposanten gaan ‘lastigvallen’ tijdens de beurs met hun activiteiten. Niet doen! De exposanten staan er voor om bezoekers te ontmoeten en hun werk te verkopen. U kunt achteraf een afspraak met ze maken. Merken wij dat u het toch doet, wordt u zonder waarschuwing door mij verwijderd.

Professioneel fotograferen of opnamen maken

Het is niet toegestaan om professionele foto- of audiovisuele opnames te maken zonder aantoonbare toestemming van de organisatie ArtExpo Amsterdam. Aanvragen voor het maken van foto- of audiovisuele opnames worden behandeld via onze persaccreditatie.

Rondleidingen

Om onze bezoekers in korte tijd het beste van ArtExpo Amsterdam te laten zien worden rondleidingen door Artexpo Amsterdam georganiseerd. Het is niet toegestaan buiten de organisatie om groepen op de beurs rond te leiden Later dit jaar kunt u zich hier opgeven.

Geen zelf meegebrachte etens- en drinkwaren nuttigen

Het is niet toegestaan om meegebrachte etens- en drinkwaren te nuttigen op of voor de ingang van Artexpo Amsterdam.

Beeldmateriaal

Artexpo Amsterdam besteedt uiterste zorg aan haar uitingen, echter, de beschrijvingen en verwijzingen van de geïllustreerde objecten valt geheel onder de verantwoordelijkheid van de deelnemers.