Museumnacht

Alle Musea zijn tot 02.00 uur open en dus ook onze omringende Musea, Rijskmuseum, vanGoghmusen en Stedelijkmuseum.

De Museumnacht Amsterdam is een evenement in Amsterdam op elke eerste zaterdag van november. Naast de vaste collecties zijn er diverse bijzondere optredens, muziekvoorstellingen, etc. In 2014 vond de vijftiende editie plaats. Van 19.00 tot 02.00 uur waren 50 niet-commerciële culturele instellingen in de hoofdstad voor publiek geopend, die totaal ruim 35.000 bezoekers trokken.

Ook jongeren van 18 – 35 jaar kennis te laten maken met musea. In de loop der jaren is de Museumnacht uitgegroeid tot een evenement dat een breed publiek uit voornamelijk Amsterdam trekt. Naast het bestaande publiek. UNIEK.


Een erg speciale editie, dagelijks open van 11.00 tot 22.00 uur en de Museumnacht tot 02.00 uurLive streamradio, interviews met de exposanten en bezoekers. De mensen van ons zijn in de stad te vinden bij de Musea waar ‘Discount Tickets’ worden uitgedeeld.

De beurs/expositie is een open geheel en wordt dus niet afgesloten door dichte stands. Uitnodigend, verrassend met internationale kunst van schilderkunst, fotografie, juwelen en keramiek. Ook enkele galeries zullen zich presenteren.

Op vertoon van een Museumjaarkaart, is de toegang Euro 2,50 bij ArtExpoAmsterdam inclusief de catalogus.

Wilt u niet in de rij staan, dan kunt u zich hier alvast registreren voor de Fast Lane.


De ‘mensen’ van ArtExpoAmsterdam zijn zichtbaar in de stad.

In de avond is er een waanzinnige bar/café open met zachte muziek. Live stream radio met interviews.

Een catalogus met alle exposanten maar ook de Musea van de museumnacht, 2talig.

Reacties zijn gesloten.