Pasen 2021

Al jaren is ArtExpoAmsterdam, rondom Pasen te vinden op het Museumplein. Een interessant publiek en voor de exposanten, interessante internationale bezoekers. Wij zijn open van Donderdag 01 april, Hemelvaartsdag 02 april en dan t/m 2de Paasdag 05 april 2021. De preview voor de journalisten is 01 april om 17.00 uur en aansluitend de officiële opening die uitsluitend toegankelijk is op uitnodiging.

31 maart 2021 is van 18.00 -20.00 uur een preview voor de ondernemers en bewoners in het Museumkwartier. Een besloten preview met uitsluitend de exposanten en organisatie waarbij foto’s verboden zijn te nemen, ook met smartphone!

Iedere dag open van 10.00 -19.00 uur en de laatste dag tot 17.00 uur.

ArtExpoAmsterdam wordt voor de expositie gebouwd, een tijdelijk museum. Luxe paviljoens, museumwanden, optimale verlichting. Internationale kunst wordt getoond zoals bij onze omliggende Musea, Rijksmuseum, vanGogh museum, Stedelijk museum en we kijken uit naar het Concertgebouw.

ArtExpoAmsterdam is veel meer dan een beurs, de aandacht, de verkoop die exposanten krijgen, de interactieve brochure, de geprinte brochure. De persoonlijke ontvangst van iedere gast, door onze hostesses die een rondleiding verzorgen, bekend zijn met de kunst van de exposanten en u ook introduceren bij de exposanten.