PR en publiciteit

Het succes voor iedere beurs, vroegtijdige en creatieve publiciteit. Welke doelgroep wil je bereiken. Alleen aan de exposanten overlaten is niet vernieuwend. Het Museumplein van Amsterdam, zorgt voor een natuurlijke aanloop van kunstliefhebbers en kopers, journalisten, galeries en musea, internationaal.

Het gaat om aandacht en verkoop

Onze smartcard Masters of Art zorgt ook voor vroegtijdige aandacht, tijdens ITB Berlin wordt deze aan touroperators e.d. gepresenteerd waarop Musea, Galeries en exposanten van ArtExpoAmsterdam worden vermeld, inclusief het openbaar vervoer (NS) en een GPS systeem. Je blijft een jaar zichtbaar op de smartcard.

Tijdens de editie in 2016, Museum de Hermitage, stonden we op de wereldwijde website van AirFrance, “to do this week in Amsterdam’


De omringende musea en galeries worden erbij betrokken. De winkeliers in de PCHooftstraat, de Johannes Verhulststraat, Beethovenstraat en van Baerlestraat. Op vertoon van een aankoopbewijs van die dag, een ‘present’. Winkeliers zijn te herkennen aan dit vignet in de etalage.


TV programma, The Peter Talks, heeft als thema, in een serie van 8, de Kunst met gesprekken in de TV studio,

De promo truck door de diverse steden

De reclame campagne in de Metrostations van Amsterdam om ook de reizigers erbij te betrekken

In de conciërge magazines van The Grand Hotel en Okura Hotel. in een oplage van +10.000 om de Top van de toeristen bekend te maken met ArtExpo Amsterdam en wederom, een present.