Programma

Alle edities vieren wij 75 jaar vrijheid in Nederland. In de beurs is een aparte ruimte hiervoor ingericht. 3 edities in 2020, 3 edities met een eigen identiteit. Tussen de musea met een internationaal kooplustig publiek. Verbondenheid met de buurt en Amsterdam

09-13 april 2020, tijdens Goede Vrijdag en Pasen. De beurs, chique, internationale exposanten/ bezoekers met extra, een virtual reality museum, uniek. 75 jaar vrijheid in Nederland

31 juli-3 augustus 2020, Hildo Krop 2020 Jubileumjaar. Wij zullen Hildo Krop herinneren. Unieke beelden zijn er te zien van Hildo Krop. Laat de waarde van uw kunst bepalen door professionals. De beurs, chique, internationale exposanten/ bezoekers. 75 jaar vrijheid in Nederland.

31 oktober – 8 november 2020, ook open tijdens de Museumnacht. Wij vieren ook de dag voor de kunst. De beurs, chique, internationale exposanten/ bezoekers. 75 jaar vrijheid in Nederland.


De Vernissage. De beurs wordt geopend door een Museum directeur en is al gedaan door Axel Rüger van van Gogh Museum, Michael Huijser van Scheepvaartmuseum, Xandra Brood, Lulu Wang en directie van Gogh huis Emmen. De Hermitage editie in 2016 door vice-premier mw. Kajsa Ollongren.

Altijd, interviews met de exposanten en bezoekers. Live uitgezonden via de livestream pagina. Rondleidingen worden verzorgd.

Reacties zijn gesloten.