Voor wie is het bedoeld?

In 2020, 4 dagen beurs en deze valt ook binnen de Museumnacht. Kunst verbindt en dus, de onafhankelijke kunstenaars, kunstenaars verbonden aan een galerie, galeries en een museum.

Wij balloteren op de kwaliteit van jouw kunst, CV en waar je hebt geëxposeerd afgelopen periode en gaat exposeren het komend jaar. Het moet een stap voorwaarts zijn. Ook voor de kunstenaar zonder CV is plek.

Er wordt transparant geballoteerd. Vinden wij jouw werk niet geschikt voor het Museumplein, dan kan je bij ons opvragen de reden(en) hiervoor. Het kan de kwaliteit van jouw werk zijn maar ook dat jouw werk overal te zien is ( reizend circus) of dat je achteraf gaat exposeren bij een expositie, die niet de kwaliteit biedt, in exposanten en/of locatie en daardoor afbreuk doet aan jouw ‘CV’ en/of vervolgstap.

Internationale kunst of Kunst met mogelijkheden om dat te bereiken. Onafhankelijk kunstenaars, kunstenaars gebonden aan een galerie waarbij wij tevens de naam van de galerie vermelden. Galeries die onderscheidend zijn. Niet de kunst ‘die je overal ziet’. De bezoekers van Museumplein verwachten veel, zijn bereid te kopen en te luisteren naar jouw verhaal. Wij hebben de focus op ons type bezoekers. Het zijn de bezoekers van Rijksmuseum, vanGoghMuseum en StedelijkMuseum. Bezoekers van PC Hooftstraat,  MocaMuseum en bijvoorbeeld het DiamantMuseum en Royal Coster Diamonds. De Muziekliefhebbers van Koninklijk Concertgebouw van Amsterdam. De internationale toeristen, journalisten, musea, galeries die beroepsmatig de kunst bekijken en verrast worden door ArtExpo Amsterdam. Dat is bewezen!

Wij spreken iedere exposant vooraf en vroegtijdig.

Luxe paviljoen langs het voetpad van Rijksmuseum naar van GoghMuseum en StedelijkMuseum. Een deels transparant dak, véél ruimte voor uw kunst. Een tijdelijk Museum