Voor wie is het bedoeld?

In 2020 hebben wij 3 beurzen op het Museumplein van Amsterdam. De samenstelling is altijd, de onafhankelijke kunstenaars, kunstenaars verbonden aan een galerie en 3 galeries en een museumwand.

Wij balloteren op de kwaliteit van uw kunst, uw CV en waar u hebt geëxposeerd afgelopen periode en gaat exposeren het komend jaar. Het moet een stap voorwaarts zijn. Ook voor de kunstenaar zonder CV is plek.

Er wordt transparant geballoteerd. Vinden wij uw werk niet geschikt voor het Museumplein, dan kunt u bij ons opvragen de reden(en) hiervoor. Het kan de kwaliteit van uw werk zijn maar ook dat uw werk overal te zien is ( reizend circus) of dat u achteraf gaat exposeren bij een expositie, die niet de kwaliteit biedt, in exposanten en/of locatie en daardoor afbreuk doet aan uw ‘CV’ en/of vervolgstap.

Internationale kunst of Kunst met mogelijkheden om dat te bereiken. Onafhankelijk kunstenaars, kunstenaars gebonden aan een galerie waarbij wij tevens de naam van de galerie vermelden. Galeries die onderscheidend zijn. Niet de kunst ‘die u overal ziet’. De bezoekers van Museumplein verwachten veel, zijn bereid te kopen en te luisteren naar uw verhaal. Wij hebben de focus op ons type bezoekers. Zij komen voor de kunst. Het zijn de bezoekers van Rijksmuseum, vanGoghMuseum en StedelijkMuseum. Bezoekers van PC Hooftstraat,  MocaMuseum en bijvoorbeeld het DiamantMuseum en Royal Coster Diamonds. De Muziekliefhebbers van Koninklijk Concertgebouw van Amsterdam. De internationale toeristen, journalisten, musea, galeries die beroepsmatig de kunst bekijken en verrast worden door ArtExpo Amsterdam. Dat is bewezen!

Wij spreken iedere exposant vooraf en vroegtijdig.

Luxe paviljoen langs het voetpad van Rijksmuseum naar van GoghMuseum en StedelijkMuseum. Een deels transparant dak, véél ruimte voor uw kunst. Een tijdelijk Museum

Reacties zijn gesloten.